Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 20 december 2008

Aldri meeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, elä kanske ;-)

Av Loppan - 20 december 2008 15:02


VIKKEN FEST d ble igår! Hadd väl aldri trott d sku bli sånt liv på Kringlan ;-)

Ut sku ja ju int gå, icke heller dricka nån snaps. Men va gööööör man när Thomas har me sig Raseborgs snaps som kanske int tillverkas mer nästa år. D e ju klart man måst smaka. O den riktiga aromen kommer först me 3e elä 4e snapsen...tror ja...elä nå sånt.

Int gick ja hem tidigt heller, för d hann ja int me. Före 6 va ja nog här, tror ja, elä nå :-P

NU e ja iaf hemma, lugnt o skööönt. Fattar int att ja klara av frissan kl.13 DET var inte kul kan ja tala om. Har en lapp nånstans me saker ja sku blogga om ida....undrar var den lappen befinner sig...


Ska nu bara njuta av o va hemma o av lördan o av lugnet. Fast liiite saknar ja min nunni. Ha ju int sitt honom ordentligt sen igår morse :-O

Köpt frysmat ida, falafel (yummieeeee) o kermaperunat. Svagt ja vet, men ja känner INT för att leka mathora ida.

nu skriiiker soffan. bye so long o så. Ha en sköööööön lördag!


Loppan


psst. Om nu nån från kringeligan sku läsa d här, så tack för igår. D betyder mycke.


psssss. Ja e mörk i bolln igen ;-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se