Direktlänk till inlägg 9 juni 2009
Jättegott!! o väldigt lätt, och snabbt, att fiffla fram.
Finns väl tusen olika varianter o ja e då verkligen ingen expert på Thai-mat, men ja vågar kalla d thai iaf, för d stod så i recepte ja utgick ifrån (klarar aldri rikit av att följa recept ti punkt o pricka) ;-)
Detta behövs:
kycklingfileér (ja skar dom i skivor på längden)
red curry pasta
riven färsk ingefära eller sån på burk
krossad vitlök
hackad lök
strimlad paprika
kokosmjölk
grädde
salt
pepparmix
Bryn red curryn, ingefäran o vitlöken i olja en stund. Släng sen i grönsakerna o kycklingen. Fräs en stund. Häll sen över kokosmjölk, grädde o kryddor o låt puttra tills kycklingen e klar. Servera med ris. Voila!
Ha oxå testa ett roligt skruvbröd me vitlök o örter, men mer om d imo när vi sir hur d hela utvecklar sig :-D
Kramar från
loppan me medhjälpare.....
Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR. I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | |||
8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | ||||||||
|