Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 25 december 2009

Mödrar & Söner

Av Loppan - 25 december 2009 12:14


Hej o Håå på er alla,


Va ska ja tramssa om ida då? Har ett otrooooligt bloggsug, o absolut ingenting att blogga om . Julafton gick lugnt till, int ens nå argt stampas i år, bara lite småfräs o traditionell jul-ilska, men d hör ju till. Utan sånt blir d väl ingen rikti Jul?


Vi va hos Bruder på glögg. Kararna (dom fiffiga...) sku ordna utbytet av julklappar nere i garaget utan att ungarna sku märka nå. D ledde till att vi kom tibax hem me alla deras julklappar...alltså dom dom sku få..  

Nåja, ungarna får lite klappz ida me, har dom knappast nå emot   

Sen ble d Julkyrka. Där höll ja nog på o somna några gånger. Va såååå trött. Tack o lov hadd dom hitta en sångerska me världens hemskaste röst o hon fick mig o kvickna till imellanåt. Tänk att man täxx uppträda i kyrkan när man låter så. Förlåt nu om nån känner sig träffad men kan man int sjunga så kan man int.


Ida fyller mor i stugan år, igen. Omtagning av gårdagens rumba alltså, men me mer folk..

Tänkte ta en sväng i pulkabacken oxå, om man nu iss palta på sig så mycke...Nunni verkar ganska upptagen me sina nya toys. Flexitraxxen va en hit, trolleriboxarna oxå, o så fick han Magnetix, o en maaassa annat ja int ens kommer ihåg.


Ja fick en massa ja me (jooo ja ha o vari snäll). Bland annat en bok (när läste ja senast en bok???) som ja helst av allt genast sku börja läsa. Nämligen den här: mödrar och söner.


Nu ska ja kanske sluta svamla o börja rusta mig för kvällens fest. Fest på fest på fest.

Jooooooooooooooooooooo men hörni!!! Nu kommer ja ju ihåg va ja tänkt på tidigt i morse när ja int behövd stiga opp. Ja tänkt ju på JOBBE . På hur roligt d kommer att bli att fara på jobb igen i Måndag. Låter sjukt visst? Men alltså ja trivs ju så bra där, känner mig behövd o känner att ja har koll.

O vetttni vaaa mer? Min kära lilla diskare, han kom me ett paket åt mig på Onsdan (han hadd prata om d i flera dar), o vettttni va d vaaaaa?

Helt sjukt gulligt, ett överfallsalarm (!!!). Joo, en liten orange sak me en kedja man drar i när man tycker nån blir för närgången elä nå. O den för faktiskt ett FASLIGT liv. Ja undrar bara...menar han att ja ska ha den i  köke elä utanför....  


Tjopp Tjapp,


hoppeloppan


 
ANNONS
 
Ingen bild

systeryster

25 december 2009 14:17

Hejsan.Jep,håller med dig syrran,julafton var lugn och bra och med lite fräs...Nu sitter jag här ensam och dricker lite rödvin och väntar på att bli upplockad av bruuder med familj så snart blir det mera mat,vin och umgänge...och sen ikväll...kanske tillockmed en Julkyssassss!Ha det gott i skogen tills vi ses igen!

 
Ingen bild

siss2

25 december 2009 14:19

RÖDVIN???? o var e mittttt? :-) Siiis snart då sissss!

 
Ingen bild

fiskmåsen

25 december 2009 15:42

det var en massa sssss,sss.. ha,ha..
kyssssasssss,sissssss, fissssskmåssss...
skoijigt med fester,enda festen jag vet av just nu är onkel fester,, haha,han från addams family,ni vet?
tack lotta för dina glada kommentarer på bloggen,you made my day:-)
hoppas ni har trevlig fest i skotsin me mutsin :-)
kram..

 
Ingen bild

G-spot

25 december 2009 16:52

vaddå fö blogggg? har du blogggggg?
Vi har d så bra så bra, bara 2 glas rött ha vält över borde hittills.....;-)

 
Ingen bild

fiskmåsen

25 december 2009 17:16

bara 2 glas?
det är en bra början, på tal om bra början........
det var den bästa möjliga, man måste vara säker på sin sak?
i denna position, det var enda möjligheten, jag är säker på min sak,är du?borde väl inte skriva om det här, men, mina tankar drar gång på gång egenom början, kommer du ihåg? dom små stunderna,häärligt, kan inte säga annat,jag kommer ihåg varendaste en detalj,oron,pirret,messen :-)
hör som best på: Egw travaw zori ,låter som socker i öronen,haha.. igen en gång rinner tårar av lycka,kärlek,allt annat än ånger,,.
det var slut på franskan nu vännen, tror vi inte behöver tolk mer:-)
tänker på dej,saknar dej

 
Ingen bild

från början ti slut...

25 december 2009 17:32

skit du i mina öron....:-)

 
Ingen bild

öronbedövad

25 december 2009 19:40

och vilka öron sen...:-)
sku sii mina efter att ja gått ute sist:-) man borde ju använda mössa! kallt i skogen? yllesockor,pläd och vin, det gör väl suusen,på..........
ha,ha,haaa
kramz

 
Ingen bild

Rrrrrrrottte

25 december 2009 19:59

susen på musen förstås, i duse(n) o ruse(n)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se