Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 23 april 2010

Snyftarfilmer & Superfredagar

Av Loppan - 23 april 2010 08:01

Tjena hej hej!


Nu e d Fredag igen. Fullspäckad helg som vanligt. Ska hinnas me både barnvakteri, sääärlek, shoppas, scoutresor, fiskpinnar o vem vet va mer?

Riktigt jä*la skönt ska d bli! Sir lite speciellt fram emot tiden me dig-som-du-vet-vem-du-e   


Va ti labben i morse, för mer blodprov. Hitta mig själv på fel labb....sprang ti ett ja tänkt kund va rätt o BINGOOOO! Va där exakt 1 minut före ja hadd min tid   . Dom fick sitt blod, ja fick den vanliga dosen frågor om Laban-tatueringen   .


Såg på Hachi igår, alltså filmen om den där doggen, Hachiko. Helt suverän! Ja e int den som brukar böla framför rutan, men igår rann tårarna rikit hejdlöst. Alltså nu kan ja ha fel...men... ja har för mig att d oxå droppa ner några tårar i mitt hår medan vi titta...förklaring???   

Iaf, ja tyckt filmen va himla bra! Visst va den lessen, o imellanåt gjord d rikit ont, åtminstone inuti mig, men samtidigt va den så jättejättefin.


 

Nu ska ja koka korvsoppa o tvätta vinflaskor. Passar bra en fredag morgon vizzzzzt? Va ska ni ha för er i helgen? ta d lugnt inför valborg? ha, knappast....Nåja, hör av er om ni vill, ni vet ju var ja finns!


Pssst, å du din apa som gång på gång orkar ringa o säga nada, du kan ju klämma fram ett piip elä två, elä så skita i o ringa. . . .


löööööv,


loppzet 
ANNONS
 
Ingen bild

miske

23 april 2010 10:30

här kommer förklaringen:
1.) jag är en mycket känslig person, blir alltid ledsen då folk dör.
2.) jag är en djurvän,speciellt hundar gäller, var ledsen för den.
3.) jag tänkte på dej tillika, då jag är ledsen för något, tänker jag på allt ledsamt, var ledsen för alla dina plågor, oxo den här juvelen som ringer och håller på som jag vetat om en tid, skuule vara trevligt att träffa denna typ,faktist..
för övrigt allt bra, ser fram emot helgen med dej :-)

 
Ingen bild

miske

23 april 2010 12:47

annors, lite najz om den där laban tatskan,jag har fått komentz om mina namn jag mee...
kram, slängkyss till anonyma ringaren.,.,

 
Tuula

Tuula

23 april 2010 16:37

Ja, varför kan man inte vara frisk? :p Operationen överlevde jag dock, vilket är skönt - dock gör det ont lite, men det får jag dras med ;p Trevlig helg..

http://tuulakunila.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

weeping mother in forest

23 april 2010 22:10

Det var en jättebra film trots att den var litet för sorglig. Det gjorde så ont i en, och var så synd om den stackars Hachi. Undrar om någon kan se den filmen utan tårefloder?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se