Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2010

d här me o blogga

Av Loppan - 31 augusti 2010 13:18

När ska man blogga o när ska man int? Entäs när får man blogga o när får man int? för att int tala om VAD får man blogga om o vad int?


Int så lätt d där. Man skapar en blogg, sin egna lilla blogg, för att lufta tankar, dela me sig av d ena o d andra. Alla tycker väl om att läsa någo som får en att dra på smilbanden. O hur gör man sen när man gått o fifflat fram en sån blogg, o så känns d int alls så mer? Måst man sluta blogga då, byta blogg, elär bara tvinga sig själv att fortsätta producera rolig text? Nä, alla vet vi ju svarena ti allt d där. Ändå känns d jobbigt o blogga nu, då ja vet att en massa människor bara blir halvhysteriska o oroar sig för mig.

Samtidigt känns d som d e nu ja borde blogga, "lufta" mina tankar så att säga. Få nå ut av bloggen själv oxå, int bara roa andra.


Live e ju int så jä*la roligt alla gånger. Betyder d att man måst va tyst o smila opp sig för alla runt omkring? för att allt ska si bra o prydligt ut? Tycker ja ha gjort d tiräckligt länge. Allti har man int orken. Då blir d väl lite småtråkiga inlägg här, ja e lessen för d, men så får ja ju int betalt för att få nån o skratta heller, elär huuur?


Där fick ja någo ur mig igen. Känns bra ska ni veta, även om ni kanske int skratta hemskt många gånger medan ni läste..


pussar & kramar iaf


loppan

 
 
Ingen bild

6ten

31 augusti 2010 15:23

Söta rara, ja vet att ja säkert räknas till dom som oroar mej för din skull - kanske på sätt o vis som du säkert förstår. Men nu har jag ÄNTLIGEN lärt mej att de int finns nån mening me de, du vet bäst själv hur du vill ha de o va du orkar me, så ja lovar att jag int blandar mej i.
Sen ska du ge blanka f-n i va andra tycker o tänker om de du skriver - de e huvudsaken att du får de ur dej!!!
Massor me kraaaaamar till er alla, 6ten o K

 
Pupsik

Pupsik

31 augusti 2010 17:55

Jadu...man borde ju int bry sig i andra...åtminstone inte när det gäller ens egen bloggfabrik. Det vore skönt om man kunde blogga som när man började...och int brydd sig alls. Men, följ sitt hjärta o blobba därefter. Eller nåååågot.

http://pupsikgoes.com

 
Ingen bild

Trogen läsare

31 augusti 2010 18:21

Inte behöver det alltid vara roligt! Man skriver som det känns, sen läser den som vill! Fortsätt på samma spår, du bara!

 
Ingen bild

en som bryr sig

31 augusti 2010 19:17

Du ska skriva som det känns, och om du inte känner för att skriva så gör du det inte! Du är inte skyldig att erbjuda andra underhållning, hur mycket de än längtar efter det och gnäller om det, om du inte orkar och vill.
Ingen annan än du själv vet ju hur du mår. Men det vet vi alla att då du skriver så här mår du INTE bra.
Önskar nu bara innerligt att du ska börja må bättre, både psykiskt och fysiskt!
Tusen kramar

 
Ingen bild

Bönan

31 augusti 2010 20:19

En orsak till varför jag inte heller bloggat så aktivt, precis som för dig. Inte vet jag nu om det händer någå jännä i mitt liv direkt.. Och skriver man något negativt så får man höra om det. Man ska bara skriva glatt o trevligt o myspys o skit.. (och där kom det igen ett förbjudet ord). Men alla dagar kan väl inte vara så super. Själv kan jag bli deppad av att läsa alltför glada bloggar för det säger att "alla andra har det så bra utom jag".
Nej, fortsätt du i samma stil, jag har alltid tyckt att det är kiva att läsa din blogg fastän jag inte känner dig IRL :)

 
Ingen bild

mixu

31 augusti 2010 20:30

jep,jau och joo, das stimmt .,.,
så sant,så sant, ingen mening med mitt svar heller, men jag vet att bloggen ger och har gett dej en massa, fortsätt med det du vännen,det var nån smart som sade" om allt ändå gör ont som man gör, så kan man väl lika bra göra någå då"!!!
kramar,pussar

 
Ingen bild

systerysterm

1 september 2010 06:28

Hej min lilla syster,kanske inte idag lika dyster???
Vet du vännen,ibland kan folk faktist-hur konstigt det än låter-tycka det är ganska skönt att veta att allt inte är bara sol och lycka i andras liv heller.Det kan på ett konstigt sätt kännas skönt då någon vågar medge att man är dyster och nere och har en massa motgångar och kanske inte orkar visa all den uppskattning man borde för alla de fina sakerna i livet.
Det vet vi ju alla att hur glada och positiva vi än är till vår natur så har vi dagar,ibland veckor, då livet bara inte smakar lika bra och vi får kämpa hårt för att stiga upp var dag och traggla oss igenom våra vardagliga sysslor.
Det goda i det hela är att sen när du vaknar en morgon och känner på dig att detta blit en bra dag igen,så känns det så skönt och fint och du får alla i din omgivning att må bra för att du gör det!
Ta allt med ro och var dig själv,det är det bästa du har att bjuda och det är räcker.
Vi lever i en värld full av en massa "fake" alltmöjligt,tänk om vi bara skulle försöka vara vi och leva våra liv och ta var dag som den kommer?
Du vet ju att vi ålskar dig lilla loppan:-)

 
Ingen bild

mor i skogen

1 september 2010 11:21

Eftersom man ska älska i nöd och lust, så skall man väl följa och stöda en kär blogg också i nöd och lust? Vi har alla vår ups and downs, man vet ofta inte alls hur jäkligt någon annan kan ha det. Det är så sant som systeryster skriver att nuförtiden måste man ge sken av att allt är super och att man dansar på rosor. Jag tror också - som hon - att det behövs att någon medger att livet kan kännas nästan outhärdligt ibland, efter att allt varit ett lyckorus. Många känner igen sig, och det kan ge någon bloggläsare i samma situation tröst och hopp då de ser att inte heller en superglad hopp-loppas liv är någon dans på rosor.

De rätta vännerna uppskattar ärligheten och vill hjälpa och stöda. Om elakingarna är skadeglada så må dom vara det. Det är kanske den enda positiva känsla dom har?

Kramar, och upp med svansen!!!

 
Ingen bild

förbipasserande

4 september 2010 15:51

Håll stilen, löppan - livet ÄR en uppånerdalbana! Den läsare som tror den alltid ska få skratta när den tittar in har missupfattat hela idén!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards