Direktlänk till inlägg 20 juni 2011
Japp, ikväll ha ja nu då koka sylt . D ble jordgubb-citron o körsbär. Bara några burkar av båda så ja har rum me fler sorter i källarn. Tror ja testar kiwimarmelad imo, o kanske rabarbersaft. Har dille på sylt o saft, nästan som när ja vänta Manolis, fast då va d kex som gällde. Kex kex o kex, ja baka huuur mycke kex som helst, tror int d finns ett recept som undgick mig den tiden. Ja baka o testa olika recept varje dag. Provkaniner va sen gästerna på restaurangen (vi bodde på Kreta då) som fick några kex i samband me notan när dom va klara.
Syltkok denna graviditet alltså. Inga äckliga sylt-korvar här!
D e ju Midsommar om några dar. Hoppas vädre sku bli någorlunda somrigt. Ida ha d vari varken bu elä bä, hett o soligt stundvis, sen kallt, grått o mulet nästa sekund. Ja sir fram emot midsommarn. Älskar att va på stugan. Ja ska ta långa lugna länkar efter förmåga o ork, äta grillkorv (efter förmåga o ork) o bara vaaaaaa igen. Ja tror ja börjar lära mig.
Vet int om mina hormoner smittat av sig på sonen (elär vilken väg d nu sen må va..) men han står i köket o mixtrar ihop sin 2a parfym för ida. D här hadd han kommi på medan ja va ute me Tito på kvällslänken. Varit iväg o plockat rosor o mosat o mixtrat så d nog stått härliga till i köket .
Nu ska ja mäta sockervärde o sen blir d en film.
Förresten, vi koka sparrissoppa ida, sparrisen kosta ingenting på torge, o soppan ble jättegod i all sin enkelhet. Oxå sonen gilla den. Orkar int klämma in recepte nu, men ja gör ett försök imo.
Pussar o Kramar,
Loppan
Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR. I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | 5 | |||||
6 |
7 | 8 |
9 | 10 | 11 |
12 | |||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 | |||
20 | 21 | 22 |
23 |
24 |
25 | 26 |
|||
27 |
28 | 29 |
30 |
||||||
|