Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 12 september 2011

Nippor

Av Loppan - 12 september 2011 07:46

Nippor, nippran, va kallas d? Ja har d iaf ida. Får d ibland, sällan men ändå. Ibland blir man så tröstlöst hopplöst förbannat förtvivlad på saker o ting omkring sig, saker man egentligen bara borde skita i, int låta dom krypa in under skinne o påverka en, men hur gör man d huur?


Lillfis börja förstås genast knarra, så d här blir kort. Ja tänker kurera mina nippor ida me ett besök på stan me M&m.Vi ska äntligen o hälsa på Seppo, vår konditor-maestro i tiderna. Han va en fenomenal lärare, ännu fenomenalare människa, o han älska barn! Ja hadde ofta Manolis me mig i skolan, o M hade sin m (den första av dom). D va fina tider. Några bilder från vår klassresa ti Barcelona. Manolis va me, va trodde ni?  

     

Puss o kram, nu ti knarris!


Loppan


   

 
ANNONS
 
alexandra

alexandra

12 september 2011 08:53

Kakan blev suverän mums...
Så enkelt och så gott.
Ha en bra vecka du me´
PS Ser att du förljer en blogg "Rolog blogg om lapphundar"
Du, min hund (Theo) är en lappis :) DS

http://alexandrasdesign.bloggagratis.se

 
Alexandra

Alexandra

12 september 2011 18:27

Ja, lappisar är ju lie energisk.
Vi låter vår jobba med huvudet och nosa men aldrig att han får bestämma NÄR.
Kommer han och vill leka blir det inget, utan då vi ropar så leker vi. MEN han har lugnat sig med åldern oxå - tror jag. Vi går ut och går och jag byter håll ofta :) lappis mår bra av att någon annan styr så kan de ta det lungt. Tränar ni något speciellt? Jag har problem då vi skall träna i grupp med andra hundar. Gud då vill jag ge bort honom. Ha en trevlig kväll. Kram

http://alexandrasdesign.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nippertipper

12 september 2011 18:52

Vad fick du nippran av denna gången?

 
Ingen bild

Vännen

12 september 2011 21:19

Försök att glömma dom sakerna som gör dej ledsen och förtvivlad! Du är en underbar människa med ett häärligt humör och världens skratt! Dessutom har du en önskefamilj. Strunt i skiten som avundsjuka elakingar sprider omkring sej.

 
Ingen bild

Anonym 1

13 september 2011 12:58

Han ser mysig o go ut den där Seppo-gubben! Det riktigt strålar värme och mänskokärlek ur honom. Ni hade tur som hade en sådan lärare.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2011 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se