Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 2 mars 2012

Sol i sinne, avlopp i minne

Av Loppan - 2 mars 2012 12:26

Hej igen

Jag börjar ju bli rikit aktiv me bloggandet igen, märker ni? Såå roligt att märka att många orka titta in här nu o då fast pausen ble lång, o ännu roligare e d ju att ni orkar skriva en liten kommentar elär fråga nu som då. 

Dan hittills ha vari lyckad. Vakna visserligen trött som en begravd gnu, men bara man kom ur sängen så...


Fick börja me att ha opp avloppe under badrumslavoaren, ingen höjdare, men när ja väl get going kan ingenting stoppa mig. D där jävla avloppe tyxx måsta öppnas minst en gång i veckan för att fungera någorlunda. Int så roligt att tvätta babygump där när vattne int går ner. Pontus små pigga fötter sparkar gladeligen omkring skitvattnet både på mig o kring hela badrumme 

Sen tog vi en tur i SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLEN!! visserligen glömd ja att stoppa plastpåsar i skorna som ja planerat, men d ble en skön länk iaf, 2 timmar va vi på språng.

På tal om plastpåsar, ett par sån härna vill ja ha, vill vill vill. Undrar bara va dom kostar...

Några bilder från länken:

ett stycke glad hund

ett stycke nöjt barn

bara emäntä fattas

Emäntä förresten. Börjar ni oxå allti tänka på Justiina från Pekka Puupää när ni hör d orde?? Hon alltså:

Nåja, hon va int me på vår länk. Isf sku d väl va ja som e Justiina..... 


Nog om d. Tänkte blogga lite om Buzzandet ida. Ja ha fått helt himo på d. Antar dock att d nu kommer att va en tystare period för mig, då ja så tätt på varann fått va me i hela 3 kampanjer. Ida va ja ti posten efter blåbärslakritsen.  Mer om själva buzzandet kan du läsa här. O ifall du blir så intresserad att du vill registrera dig så hoppas ja du kunde göra d via den här länkenOBS!!!! Som sista fråga i registreringen finns "rekryterad av Buzzador-användarnamn", där ska du fylla i lopplottan om det inte redan står så. På så vis framgår d att d e jag som ha "bjudi in" dig. På så vis får ja lite extra poäng (inget bort från dig) o eventuellt mer kampanjer att delta i. Det kostar dig alltså INGENTING att bli Buzzador, o du väljer helt själv vilka kampanjer du deltar i. D enda man behöver göra e skicka korta rapporter efter att ha testat (eller haft andra att testa produkten). D e jätteroligt o ja rekommenderar d varmt!!!!!!


Fredag ida, gött va??? Tror föräldrarna sku sticka sig in. Annars blir d lugnt. Sku på partaj ti världens bästa Mari, men dom ligger i magsjuka hela hopen, så festligheterna blir nästa Frajdej iställe. Ska bli najs. Ska fira tuparit (inflyttningsfest) o hennes födis i ett, o ja ha börja fiffla ihop ett kort åt henne på piknik. Såååå störande att den sidan ska stänga. D e så lätt att fiffla me foton där, till o me ja ha lärt mig  .


Nej hörni, nu räcker d. Magen knorrar o Pondling snusar så sött, men man vet aldri hur länge d varar...


Fredagskramar,


Loppan


  
 
ANNONS
 
Ingen bild

Salattu Ystävä

3 mars 2012 08:17

Nån annan som tycker att precis som Justiina kommer Jenni i Salatut att se ut som äldre?

Loppan

3 mars 2012 09:28

vem e nu jenni igen?

 
Ingen bild

mor på skaren

3 mars 2012 08:31

Linken till skodonen du vill ha går inte att öppna, men jag föreslår att Justiina köper sej ett par fiskarstövlar. De har ju höga skaft så det förslår och håller vatten!
Ljuvlig morgon med sol och hård härlig skare, var - hör o häpna - ut på skogspromenad litet efter 8 i dag!!!

Loppan

3 mars 2012 09:27

länken funkkar nog, jag tror dom håller på o fixar me sidan bara. Vi kom just in från multitask-utevistelse, länk+hundpark+bjuden på kaffe+springa hem :-) Finfint väder men bitande kallt.

 
Ingen bild

Gris Fiskare

3 mars 2012 09:39

Det finns såna där "stövlar i halvfigur" för flugfiskare! De går till midjan och hålls uppe med hängslar...

 
Ingen bild

mor i solen

3 mars 2012 13:54

Vi var också ute över två timmar, först kändes blåsten kall (motvinden) men sen märkte vi att solen värmde väldigt skönt. Vår i luften!

 
Ingen bild

L8

3 mars 2012 13:55

Nu när vi va ti stan va d MEGAvarmt!!! solen skiner & snön smälter :-)

 
Ingen bild

Antifiskare

3 mars 2012 13:56

Om man fiskar flugor behöver man väl inte gå i vattnet överhuvudtaget, snälla Gris Fisare! Varför fiskar man flugor? Skulle helst inte bena dem!

 
Ingen bild

Grus I Dojan

5 mars 2012 08:20

Såna där skodon finns att få åtminstone i fem sko/sportaffärer runt Regeringsgatan, Sveavägen och Olof Palmes gata - hur många dussin guldmynt dom kostar framgår inte! Kanske lika så bra...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se