Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 4 mars 2012

Örgeli-örgeli-örg

Av Loppan - 4 mars 2012 21:51

Huuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu va TRÖTT ja e!!!!

Den här helgen ha man ju faktiskt fått känna att man lever...d ha vari d ena o d andra. Vädre ha vari strålande men på någo sätt ha ja int ens orka glädja mig åt d. 

Ha tänkt blogga tusenfemhundra gånger, men int ha d blivi någo av d. Kanske imo, sku ha en massa bilder ja knäppt, o fladder om allt o ingenting. Hoppas d e fint väder imo. Isf ska vi ut ti Slottsparken igen, drar me P på vägen så han int ligger o sover hela dan  .


Va ti hundskolan ida me T,T & T, insåg att vi har maaaassor me jobb ahead, på ett positivt sätt nog. Int bara min Tito som e så upptagen av alla "dofter" att han krockar me både lyktstolpar o parkerade bilar.


Nej ufff va ja e trött! D blir int dess mer av d här nu, nattttti på er!

   

  Vår Pumpeli-puppa    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se