Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 22 mars 2012

En hund, en hare & ett bord.

Av Loppan - 22 mars 2012 13:49

Hallåj!

Inatt sov ponde från 21.30 ti 06   

Han ha vari betyyyyydligt lugnare o gladare hela dan ida, o spytt bara några gånger. Iställe för allt spyende o skrikande ha han bland annat hunni smaka på husets alla sladdar, hittat blöjroskisen o nästan krupit!!!

   

D ble en sväng me doggarna imorse, o så testa vi bringa en annan dog in da house, för å sii va Tito sku säga. Som en dans gick d, helt suveränt! Tito verkar int ha nå som helst tankar på o vakta sitt revir. Int ens när Mino gick o la sig i hans bädd, me hans leksak (!!) sa han nånting. Han bara snegla surmulet på d hela o la sig på sin vakioplats, mellan soffan o borde. D där borde förresten, ha ha, så här kan d gå, när små harar försöker gömma sigVi knäppte lite bilder på Mino, eftersom Mari aldri får d gjort. Mino e en blandning av Samojed & Malamut, about 5mån sku ja tippa på....?Tito på flykt undan d lilla monstre som invadera hans säng gång på gång:

   


Nu har ja lite annat ja ska pyssla me här. Hadd tänkt blogga en del seriösa saker faktiskt, men ja hittar int rätt mood just nu. Ska snart iväg ti stan o möta nunni. Vi ska köpa en kaptenshatt åt honom o lite gott ti d Grossartiga myyyyset imoron kväll  


pussen på bussen,

Loppz 


     

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se