Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 29 september 2012

Fredagsbilder & Lördagsfiilis

Av Loppan - 29 september 2012 20:36

Jahaps. 1a kvällen ensam hemma (ja Titling e här förstås, ti all lycka). Boyzen kommer hem imo. Igår va flickorna här o sniffa & smutta me mig. En väldigt kiva kväll. Ja e så glad över mina vänner. Tog lite bilder o vissa ble ganska roliga. Undrar va doftpinnarna viska åt Tanja, o hoppas ingen tog fel på glasen i nåt skede....tror int man sku må så bra efter d (heller...)

   

Ida kom sen d stora provet, att va helt ensam härhemma hela dan. D tar väl lite tid antar jag att lära sig njuta av ensamhet igen, att kunna koppla av helt o allt d där. Ja ha vari jätterastlös. Ville sova länge imorse men int kund ja, låg o vred o vände en stund, sen gav jag opp. D e skönt att int behöva tänka på nån annan, att bara va o så, men hemskt tyst o tomt e d ju. Hörde Pontus i telefonen när ja prata me Nunni, då drog en våg av saknad över mig. Bra!!! D e d ja ha vari ute efter, att på riktigt få sakna dom.

 

Saknar den lilla filuren, o den lite större me. Världens bästa Nunni & Pontus!!!


En vecka höstigare igen, här kommer senaste bilderna. Lönnen på gården börjar va riktigt grann o fin nu.

     

     

På balkongsidan ändrar d int så mycke, till o me våra blommor lever ännu   

Ännu en bild på lönnen, jag tycker den e så himla fin.

   


Titling ha ren lagt sig bekvämt tirätta me benen upp längs väggen. Lilla Titling-vitling, så skönt att se hur han njuter av uppmärksamheten han får, skönt att ha lite tid för honom oxå. Gullrumpan min.

 Skön lördag ti oss alla,


soff-loppan


 
ANNONS
 
Ingen bild

ögontjänare

29 september 2012 21:55

Vilka ögon han har den lille filosofen! (inte hunden alltså)

 
Ingen bild

Botaniker

1 oktober 2012 14:34

Snygg lönn du har i synfältet!

 
Ingen bild

Snusmumrik

1 oktober 2012 14:36

Detdär med "sniffa" låter litet farligt. Thinner är ute, kokain för dyrt, är det nåt nytt på gång?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se