Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 25 februari 2013

ONNI tulee käymään!

Av Loppan - 25 februari 2013 12:58

Onni ska komma på besök. Onni betyder lycka på finska, eller tur. En hel del lycka har vi nog här i huset, men d kan väl aldrig skada me lite till  .


Det är Valios onni-grötar och -vällingar vi ska få på besök. Kom nämligen me i Buzzador-kampanjen! Jeeeee, riktigt roligt, ja hoppades vi sku komma me i den. Om du inte vet vad Buzzador är kan du läsa mera HÄR. Och är du inte Buzzador ännu rekommanderar jag dig varmt att bli d. Det kostar dig ingenting o du tvingas inte att testa något du inte är intresserad av. Vill du registrera dig kan du göra d via mig så blir jag jätteglad, då går du in på den här länken. OBS! Som sista fråga i registreringen finns "rekryterad av Buzzador-användarnamn", där ska du fylla i lopplottan om det inte redan står så. 

 Ja o Onni-produkterna kan du alltså läsa mer om HÄR. Nu hittade ja ingenstans man kan byta språk på sidan, tyvärr. Tycker nog d borde finnas men...

Iaf, vi har haft onni-gröt nån enstaka gång, o vad jag minns har vi varit nöjda. Nu har vi dock en lite knarrigare period på gång me Pontus. Har har fått åtm en större tand lite längre bak nu o jag misstänker att d e det som stället till d. Jag hoppas d vänder me några portioner onni o att ja får tibax den matglada sprättgöken ja e van vid .


Nu bara väntar vi på post så vi kan gå o handla grööööt. D ska komma ett presentkort me posten.

So long så länge, o ha d gott, med eller utan onni i huset  För ovanlighetens skull trivs Ponde bättre i badkaret än vid matbordet..


 

Puss puss


Loppan

 
ANNONS
 
Ingen bild

Orden Runt

25 februari 2013 14:08

Och "onnipussi" är alltså en påse grötflingor?

 
Ingen bild

loppan

25 februari 2013 14:10

öööööööööööööööööööööööööööööööh..

 
louise

louise

25 februari 2013 22:34

Hej, vill du göra blogglovinbyte med mig?

http://louisekongas.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se