Direktlänk till inlägg 28 februari 2013
Nu ska jag bara stycka Titos hjärta tänkte jag skriva på FB , men d låter ju liite väl makabert..
Snubbla över ett grishjärta imorse, o nu har ja alltså för första gången (förhoppningsvis inte sista) ((inte så att ja älska själva upplevelsen i sig, utan mer att ja hoppas d sku smaka mer i den vita bestens käftar imo på träningen)) i mitt liv stycka ett hjärta, ja skurit ett hjärta, ett riktigt hjärta, i små små kuber.... Ja ja, d där får ni tolka som ni vill, alltså d me att för första gången stycka ett hjärta. D ble förresten en hemsk mening, ett hemskt inlägg. Å andra sidan, va kan d annat bli när man tycker att ett grishjärta e nå o blogga om....
Tror ja återvänder ti köttstyckandet. Har en hög BROILERlevrar att ta itu me oxå
puss PUSS
Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR. I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 | 10 |
|||
11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 |
24 |
|||
25 | 26 |
27 |
28 | ||||||
|