Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 5 mars 2013

Idag då....

Av Loppan - 5 mars 2013 11:09

Ida handlar d mest om Titoliino så ni får gå in HÄR om ni e intresserade. 

Nu borde ja egentligen va i full fart i köket, har en massa mat att laga, men inspirationen lyyyser me sin frånvaro, tyvärr.


Fick d här me posten idag:

 

Så bara ja får mig lite samlad efter allt som hänt, o får mina små gubbar i skick förstås, ska vi bränna iväg ti butiken efter Onni-gröt. Ska bli roligt att testa, o att se Pondus miner  


Kramar


Loppan

 
ANNONS
 
Ingen bild

Deltagande

5 mars 2013 18:37

Kanske Onni-gröt kunde vara något för Titos mage? Milt men med fiber?

 
Ingen bild

loppan

6 mars 2013 10:23

Hittills har han bara fått risavkok, lite ris o nån msk grynost, o så biobak-pulvret jag köpte. Stackarn måst va ashungrig, men d kan int hjälpas. Han e dålig o dricka men får i sig en del snö utomhus iaf, o pigg e han, som aldri förr, så hemskt allvarligt tycker man int d kan va.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se