Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 8 mars 2013

Buzzz buzzz, Onni e här!

Av Loppan - 8 mars 2013 17:00

Nåjah!! nu ha vi länsa Majakkarantas S-market på Onnigröt o -välling  

MÄNGDER me gröt vi fick för presentkortet!! Dom hade en hel del olika, o man e ju som man e, vill testa precis allt, så nu ska Pondusen få provsmaka majsvälling, risvälling, 4-korns-välling, morot/potatis-välling, äppel/havre-gröt, lingongröt o hallon/havre-gröt. 

  

Som ni ser på bilden e ganska många glutenfria, vikke ju e bra i dagens läge när celiakin blir allt vanligare. Ingen har heller tillsatt socker, vikke jag tycker e super. Lingongröten e d fruktsocker i, men d e nu int hela världen. Nästan alla var oxå märkta med "utan tillsatsämnen", d tycker ja oxå e bra. D sätts så mycke onödigt s**t i maten vi äter. Här e ännu länken till Valios sida om nån vill läsa mer om Onni-produkterna.


Då e d bara att vänta på kvällen så vi får testa lite. Han slukar ju nog d mesta, men d e ändå roligt att testa nya saker. Ska försöka få lite roliga bilder oxå, man kan va me i en foto-tävling via Buzzador. Ja o på tal om d, ska ja väl berätta lite om Buzzandet (igen). Att vara Buzzador e HELT GRATIS o du väljer själv vilka kampanjer du skulle kunna tänka dig att delta i (det här betyder inte att du automatiskt kommer med i dom). Jag har hittills fått prova på tex blåbärslakrits, doftolja, piltti-mjölkdryck, viggo vitamintuggummin, tandkräm mm. Jag tycker det är jätteroligt att buzza, man får pröva nya saker gratis o samtidigt en bra orsak att bjuda hem eller träffa vänner o bekanta. Vill du börja buzza kan du registrera dig tex  HÄR. OBS, som sista fråga i registreringen kommer "rekryterad av Buzzador-användarnamn". Där borde det vara färdigt ifyllt lopplottan, men är det inte d ska du skriva in d där. Då får jag poäng till tack för att du blivit Buzzare via mig. Stort tack till dig isf  


Jag rekommenderar verkligen d här, d ÄR faktiskt roligt att Buzza, o d fina e att man aldrig kan bli tvingad att prova nån man inte vill.


Kram


Loppan

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se