Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 13 mars 2013

Sista burken Onni-gröt

Av Loppan - 13 mars 2013 11:38

Imorse va d dax, tragiskt men sant. Dax för vår sista Onni-gröt. Knappast blir d den sist-sista, men den sista av Buzzador-grötarna. Jag är ju (eller egentligen Pontus då) som vi alla vet by now med i Buzzadors kampanj för Valios Onni-grötar och -vällingar. . Det betyder att jag med posten fick hem ett presentkort som  jag fick gå o köpa så mycke onni-produkter jag fick för. D ble en hel del . O inte oss emot, grötarna e helt tydligt goda, hälsosamma (inga onödiga tillsatsämnen eller socker) o behändiga att ha i skåpet. Produkterna är tillverkade av färsk finsk mjölk och helt ätklara som dom är, bara att hälla upp och servera, dom behöver inte ens värmas. Många av sorterana är dessutom helt glutenfria, vikket ju e väldigt bra i dagens läge.  Hittills har vi testat risvälling, 4-korns välling, potatis/morotsvälling, hallongröt, äppel/kanelgröt och den här lingongröten. Alla har gått hem precis lika bra.

 

Buzzandet går ut på att du får testa olika produkter före dom kommer ut på marknaden. Till tack vill Buzzador att du delar ut prover oxå till dina vänner o bekanta, och pratar o berättar lite om Buzzaodor och kampanjen du är me i, simple as that. D kostar dig INGENTING o du väljer själv vilka kampanjer du skulle kunna tänka dig att va me i. Vill du bli buzzador kan du gå in HÄR och registrera dig. D tar inte många minuter. Sen är det bara att vänta på kampanjförslag. Jag rekommenderar!! Mitt Buzzadornamn är Lopplottan, det borde vara ifyllt på den sista frågan.


Hoppas jag fick dig att nappa på d här me Buzzador, för d e faktiskt roligt!


kram,


Buzzar-loppan 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se