Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 22 mars 2013

Ännu ett sista bidrag..

Av Loppan - 22 mars 2013 11:21

till fototävlingen i Buzzadors kampanj för Valios ONNI-produkter. Onni-produkterna är gjorda på färsk mjölk, innehåller väldigt lite tillsatsämnen och socker, o är helt färdiga att använda, man behöver inte ens värma dom om man inte vill. D finns många olika sorter o smaker o flera av dom e glutenfria/mjölkfria/sockerfria. Kan d bli nå bättre?? Vi hade turen att få delta i den här kampanjen o det innebar att vi för ett presentkort på 20e fick handla hem just dom här Onni-grötarna o -vällingarna. Det har varit jätteroligt att vara med!! Pontus har älskat både gröt o välling o jag kommer definitivt att handla hem av dom här produkterna i framtiden. D e väl lite däfför ja gör ett sista försök i tävlingen oxå. 1a pris e nämligen ett presentkort ti CityMarket för hela HUNDRA euro! D sku int alls sitta illa, int alls. En del av den slanten sku garanterat gå ti mer gröt o välling, så behändiga tycker jag dom e, o inte bara när man e borta o behöver nåt enkelt o snabbt att ta med sig i väskan, utan oxå helt vanliga dagar, när kanske inspirationen vid spisen tryter, elär d bara annars e skönt att ha både gröt o välling färdig i skåpe, bara att ta fram o värma. Då e d bra me Onni, det går lätt o d går fort men man vet ändå att d e bra för barnet.


Gårdagens kvällsvälling

 


Nu ble varken bilder eller texter eller helhet riktigt som ja ville, lessen för d, men d beror bara på att ja lever i konstant tidsbrist o aldri har möjlighet att verkligen sätta mig in i nånting på allvar. D här ble ännu ett av mina halvhysteriska fort-fort-han-vaknar-just-projekt. Ni börjar förstå vafför ja e så nöjd me Onni-produkterna va? 


Nu hinner ja inte gå in på allt vad Buzzadorandet innebär, men jag har försökt beskriva d så detaljerat som möjligt HÄR, så du kan gå in o läsa om du är intresserad. Inne på Buzzadors hemsida hittar du oxå en hel del info. Jag kan varmt rekommendera att bli Buzzador. Det tar inte mycke av din tid, kostar ingenting, o e du nyfiken på att pröva nya saker före dom kommer ut på marknaden e d här ju ett superbra sätt. Go for it!


Buzzar-loppan
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se