Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 16 maj 2013

Vårt hår eller vårhår?

Av Loppan - 16 maj 2013 18:16

Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh, ja spricker o exploderar!!!! har mängder me fina bilder från ida ja vill dela me mig, o en massa bloggbussenbubbel som bara poxar omkring i mig, men ja har så myyyycke annat att göra!!! Först o främst ska Ponde läggas nu så d blir lite frid i detta hus änteligen. Sen ska ja baka gluttknäcke o fixa en liten kakjuttu ti veckoslute. Man vet ju aldri va man kan ha för orsak att fira till d lite  

Nej nej, ja plockar inga ägg i hönsreven, ja bara hoppas. Vinner vi int en finalplats firar vi nå annat, så enkelt e d. Man kan ju fira att d e veckoslut till exempel, eller att den här himmmmmla stressiga röstjakten e slut (ja bara skojar, att tävla om Bloggbussens finalplatser ha vari precis lika roligt som ifjol, o de int lite d). D e bara d att vissa (VISSA) blir så EXTREEEEEMT hysteriska o nerviga o traggiga att d e som tid o rum försvann ur deras liv bara för att vi e me i Bloggbussen.

Ja, o så kan vi fira våra nya hår, våra vårhår, för så här fina ble vi.


 


Puss puss, nu ska ja sätta igång här! Fortsätt rösta pliiiiiz, d e 5 timmar kvar   


Loppan

  

Rösta på mitt bidrag!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Överkörd

16 maj 2013 18:31

Lycka till med vår/sommarhåret! Själv blev jag under gräsklipparen för ett par veckor sedan.

 
Ingen bild

mor - från zumban!!!

16 maj 2013 20:08

Var är allt ert tjocka fina hår? Tröstar mej med att det väl växer igen!

 
Ingen bild

hårlös & långnäst, and proud of it!

16 maj 2013 20:30

nå HUH HUH!!!

 
Ingen bild

Saga T.

16 maj 2013 20:38

Men ååååh vilka coola pics på er, mamman med tonåringen! Asballa ser ni ut!

 
Ingen bild

Hårig kortnäst and ashamed of it

16 maj 2013 20:57

hahaha: "Hårlös, långnäst and proud of it" hahahahahahaaaaa! Du är för bra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se