Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 16 maj 2013

Spänning & Kinuski

Av Loppan - 16 maj 2013 22:14

Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh, hur ska man nånsin få sömn inatt? Om man hinner gå o lägga sig in the first place förstås. Kakbotten e ännu i ugnen o sen ska den svalna före ja fyller den, o d måst ja göra ida...ha ha, slugt uttänkt. D sku int ha tagi så här länge men knäckebröden seeeega som s... o ja fick ha dom i ugnen säkert 2,5h! En fiffi bagerska sku ju ha grädda kakan först....  


Ja jaaa, whatever. Inge hår har man o e långnäst som en lama, o så kan man int ens få va fiffi. Dessa orättvisor. Men alltså, d här blir bara flumm ja vet, ja klarar int av o gå o lägga mig i vikke fall som helst, o nu kan ja ju int lämna kakan heller så... 


Kakan e ur ugnen, nu ska ja bara vänta 2-3 timmar så den kallnat tiräckligt för att fyllas  

D blir spännande att smaka på den här. D e ett recept Manolis o jag hitta för lääänge sen, tyckte d sku kunna va roligt o testa, men d ha ju aldrig blivi av (d heller). Ett lite annorlunda kakrecept, ja e nyfiken på kombinationen kinuski, mintchoklad o kvark. Nu vet ja en som grinar illa när han läser d, men d tycker ja han ska sluta me, för d va kvark i Morsdagstårtan oxå, o den slukades me hull o hår (o berömdes till o me)  Japp, mer om den när den e klar o testad. 


Neeeeeeej je e SÅ rastlös!!!! Måst få kakan fixad nu så ja kan lägga mig sen. Imo e pinan över  

Va ja hoppas hoppas hoppas vi får åka me ti Danmark. D sku va såååå mysigt!


TACK ännu ti er alla för ert helt otroliga stöd!!!!!!!


 


Loppan


 
ANNONS
 
Ingen bild

Datorvakten

16 maj 2013 23:18

Hur det än går - grattis!

 
Ingen bild

Långnäst men fiffig lama

17 maj 2013 00:10

En jag känner åt också matusjka Olgas kalla pelmener i motorolja med så god min att han blev serverad en portion till. Spasiba balshoi. Så endel kan hålla god min i... Men morsdagskakan var jättegod! Kunde varit större, men man får ju inte allt här i livet. Grattis till den övertygande segern i kapplöpningen!

 
Ingen bild

Vakande zumba-mor

17 maj 2013 00:31

Det där kakreceptet låter jättespännande och lite annorlunda. Men kan fyllningen bli lika god som den mörka fyllningen i morsdagskakan? Den smalt helt i munnen och den starka chokon med hallonen, och så vipsgrädden till - faktiskt rysligt gott!

 
Ingen bild

den ännu vakande

17 maj 2013 00:32

Stort stort grattis annars! Tänk att du kom upp till första plats, och lyckades hålla den. Såg att kampen var stenhård!

 
Ingen bild

en fan

17 maj 2013 09:10

Int kan man väl bli diskad om man fått mest röster, eller?????
Nå, du behöver inte packa med så stor shampooflaska åtm, alltid sparar det litet utrymme...

 
Ingen bild

mia

17 maj 2013 09:31

GRATTIS GRATTIS TILL FÖRSTA PLATS! STRONGT GJORT AV MUMINTROLLEN, MEN SÅ HAR DE JU DEN FINSKA SISUN.

 
Annika - drömmen om 11 barn

Annika - drömmen om 11 barn

17 maj 2013 12:12

Stort grattis till resan! Ni kommer få det underbart kul, det är jag säker på :)

http://nilssonpettersson.blogg.se

 
Ingen bild

loppan

17 maj 2013 12:41

Tusen tack Annika, d hoppas o tror ja verkligen!!! Vi har längtat o hoppats såååå. D här e min chans att ge min äldre son både tid, uppmärksamhet o annat han behöver o e värd.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se