Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 17 maj 2013

Tankspridd

Av Loppan - 17 maj 2013 22:16

Ville blogga vet ja, mest hela dan ha ja villa blogga, men d ha allti kommi nå annat i vägen. Nu har ja ingen aaaning om va d va ja ville blogga om mer! Tyypiskt. Den värsta hysterin angående (nu minns ja va ja sku blogga om!!) Bloggbussen o vår kommande tåg-, båt- o bussluff ti Legoland (iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik)   ha lagt sig. Kan hända dom kopiösa mängderna tårta vi ha äti gjorde oss lite lama o försoffade. Ja kakan förresten, supergod, men som ja gissa, annorlunda, på ett trevligt sätt. Ganska mäktig, o ända gjorde ja bara halva satsen kinuski ti topping. Mummmms!


Men jo, d va ju Bloggbussen ja sku blogga om, huuuur annars?? Om nån e nyfiken kan man se listan me finalisterna HÄR.  Vi e alltså 13 mammor me barn som åker. O d ja tänkte berätta, som ja kanske ha missa tidigare, e va Bloggbussen egentligen går ut på. Vet int om d ha blivi klart alls, ja ha bara osa på om Legoland. Men alltså, ti Legoland får vi egentligen åka för att den RIKTIGA tävlingen ska komma igång!  


Under Legoland-resan ska vi blogga så roligt, klurigt o barnsligt som möjligt om våra upplevelser, o en mycke lycklig mamma utses efter resan till SVERIGES BARNSLIGASTE BLOGGARE 2013.  Priset är ytterligare en resa, en roadtrip-upplevelse me 4 övernattningar ti Nordjylland, för 2 vuxna o 2 barn. En massa entrébiljetter får man oxå ti olika häftiga familjeattraktioner. Hur grejt sku int d va att vinna ett sånt pris!!!


Nu måst ja tyvärr sluta, d e helt omöjligt att blogga när Manolis pladdrar på nonstop i bakgrunden. Vet int va som kan va mer irriterande än att försöka göra nå o bli avbruten gång på gång på gång. Ska kasta mig i soffan nu o svara på alla hans 1567 frågor om allt o ingenting. Några bilder från igår bjuder ja på ännu.


Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

   


LoppZ

 
ANNONS
 
Ingen bild

tankspridd va d...

17 maj 2013 22:57

hmmm, tror d sku börja me "ATT ja ville blogga...."

 
Ingen bild

Lantbruksavbrytare

17 maj 2013 23:00

Ursäkta avbrotten, borde ha anat att det bloggades... Så den ena spänningen efterträds av den andra (resan) och den tredje (det buusiga resebloggandet). Hur håller nerverna?

 
Ingen bild

L8

17 maj 2013 23:01

vikka nerver?

 
Ingen bild

Beundrare

17 maj 2013 23:01

Så fruktansvärt söta de är din lockiga och vita! Nästan lika söta som din mörka!

 
Ingen bild

loppz

17 maj 2013 23:10

mmm, söta e dom alla 3. Den mörka vill bara int lika gärna ställa opp på bild mer, av nån orsak....;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se