Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 26 maj 2013

Opp som en sol...

Av Loppan - 26 maj 2013 19:33

Dan börja så bra, 3 timmar ute på språng hela slurven. Nun fick se sin efterlängtade åkerplätt, dogge fick motion som heter duga o Ponde fick picnic me kex o saft. Alla me sitt..  

O jag, mig själv får ja ju int glömma bort, ja fick sool på mitt blåbleka skinn o så förstås känslan av präktighet när ja slarva omkring o försökte hålla alla nöjda o glada, o till o me lyckades ganska bra tror jag.


 


När vi äntligen närma oss hemknutarna börja d mulna, o nu på kvällen ha d faktiskt kommi några droppar nu o då. Inte mig emot. Ja va såååå slut efter utflykten, bara sega ihop i soffan när Ponde va lagd o SOMNA faktiskt för en timme!! Ja blir så himla konstig när ja sover på dagen så efter d ha vi int gjort någo vettigt alls. Äti salta kex me mögelost o ritat, sitt på tv o lekt me bilar, byggt duplo o ja, där va d väl sen. Nun ha vari ti Pargasien o träffa kompisar o borde (OM HAN INTE SKU HA MISSA BUSSEN.....IGEN) va på väg hem nu. Han e otroolig den ungen, åtm på att missa bussar  


Imo hoppas ja vi får höra nå från Bloggbussen. Ha gått o vänta hela förra veckan, o ja behöver lite mer detaljerad info, så vi ääääntligen kan boka båtresor o så. Vill ju ha resfeber juH, men men, den brukar int infinna sig före man bokar, elär så funkkar åtm jag. Ska bli såååå najs att resa iväg på Manolis födelsedag, tänk att d råkar så.


Pöss pöss, inge mer här nu,


LoppZ

 
ANNONS
 
Ingen bild

Odalman

26 maj 2013 20:47

Så odlingarna finns på bild nu? Before - after?

 
Ingen bild

En som int har gröna fingrar

26 maj 2013 20:56

Åhå är det där han skall odla? Ser stort ut..

 
Ingen bild

åkerloppan

26 maj 2013 21:38

jo d e stort, fick springa o söka en god stund, bland dom hysteriska fasanerna (dom va int särdeles förtjusta i Tito....), före vi hitta hans plätt. Va kan där ha vari, säkert en 20 palstor.

 
Ingen bild

Fasansfull

26 maj 2013 22:13

Ska han ha fasaner också?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se