Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 5 juli 2013

Vanish to the test igen

Av Loppan - 5 juli 2013 20:04

Igen fick Vanish visa va d går för. Pondes nya shorts kom ida o förstås passa han då på att gnida runt lite på den nyklippta gräsmattan så fort vi gick ut . Blir inga problem att hitta testfläckar åtm....


Buzzar alltså Vanish den här gången, om nån missat det. Att va buzzador innebär att man helt gratis får testa olika nya produkter, och dessutom oxå oftast dela ut testers till sina vänner.  E d förresten nån läsare som vill testa har ja ännu några provpåsar parfymfritt Vanish OxiAction-pulver att dela ut. 


Gräs alltså, jag brukar int ens försöka få bort d. Slänger bara i byke o nöjer mig me att fläcken oftast blir svagare. Men nu testa ja alltså Vanish genast. Blandade ihop Vanish OxiAction pulver o lite vatten o gnuggade in i fläcken. Sen lät ja d verka kanske 15min. Eftersom fläcken fortfarande syntes efter d här hällde ja på litelite Vanish OxiAction gel o lät verka kanske 30min. Efter d här sköljde ja bara o fläcken e HELT BORTA!!!!

 

Ni ser själv. Helt suveränt om man frågar mig. Tummen upp för Vanish!!!Kram,


Loppan


 
ANNONS
 
Ingen bild

Okänning

6 juli 2013 14:31

Gnid inte på så mycket att hela din färgstarka lilla son bleknar bort!

Loppan

18 juli 2013 13:16

dom bleknar nog int bort i första taget nåndera av dom....

 
Ingen bild

Tomas tvivlaren

6 juli 2013 23:15

Låter bra, men om man är tvungen att köpa alla de där olika burkarna och pulvren och gelerna så kan det bli dyrare än att köpa nya motsvarande plagg på loppmarknad?

 
Ingen bild

loppan

7 juli 2013 08:17

D har du ju rätt i, o bättre sku d vara för miljön, kanske? Vanish e ju iofs svanenmärkt? Alla burkar behöver man nog inte köpa, tror d räcker bra me en sort, bara man gör rätt från början that is ;-)

 
Ingen bild

Rätta Burken

7 juli 2013 09:59

Vad hände med K2r? Sextiotalets universalfläckborttagare.

 
Ingen bild

sen kom 70-talet

7 juli 2013 13:33

nå d där....va hände me 60-talet? d for ren :-D

 
Ingen bild

K2r

9 juli 2013 09:43

Det fanns K2r-ungnsputs också! Jag vet var det står en sprayflaska.

 
Ingen bild

Intetärsomväntanstider

11 juli 2013 20:32

Where did you Vanish? Used some of the stuff on your good self?

 
Ingen bild

Kollar Regelbundet

13 juli 2013 11:57

Inget inlägg på en vecka! Händer det inget att berätta om?

 
Ingen bild

either on the run or sleeping

14 juli 2013 15:01

joooo, men d händer d händer!!! Ha vari på stugan o sovi o äti o simma o rännt efter Pontus. Avkopplande stugliv o nu e ja slut i en vecka ha ha. Nu ska vi va stadsbor några dar, o hundvakter dessutom. Kan bli väldigt intressant..he he, blomvattnare e vi oxå, o ägare ti en sprittande ny fin frys :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se