Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 14 juli 2013

I did not vanish...

Av Loppan - 14 juli 2013 14:41

... but the stains all did   

Efter några dar på stugan fanns d igen lite fläckar att utmana Vanish med. Pontus blåbärsbyxor fick sig ytterligare en dos klott före jag tog ti Vanishflaskan. Ketchup, majonnäs, läppglans, tabasco, sojasås, olja o pulverkaffe va nu va ja hitta i skåpe, plus alltså dom där flera dagar gamla blåbärsfläckarna. Ja la byxorna i blöt me Vanish OxiAction gel, kanske 1 timme. Sen sköljde ja dom ordentligt o tvätta me vanliga tvätten i 30 grader, me en halv skopa Vanish OxiAction pulver (ljusröda). Allt utom läppglansen o tabascon e HELT borta! Fläckarna som e kvar e dessutom väldigt svaga, så igen en gång, tummen upp för Vanish!!

FÖRE:

 

OCH EFTER:

 


Större sonen hade naturligtvis förivrat sig iväg ti blåbärsskogen iklädd nyaste shortsen, o antagligen satt sig mitt på ett bär om ja känner honom rätt  så hans byxor fick sig oxå en omgång. Resultatet det samma, inte ett spår av fläckarna!

   Jag är me i Buzzadors kampanj Vanish 2013 o får därför testa en massa fläckborttagningsmedel. Har oxå en del prover att dela ut ännu om någon är intresserad? Hittills har jag varit jättenöjd me Vanish, det tar faktiskt bort d mesta, o jag gillar att deras produkter är svanenmärkta. 


Nu vaknar sonen, dax att fixa lite fler fläckar   


Kram,


Loppan

 
ANNONS
 
Ingen bild

sabinablåbär

14 juli 2013 17:13

Jååå, vi testade ju också på utspottade blåbär och kan konstatera att oxi action funkar bra.

 
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

14 juli 2013 23:11

Kanon med något som funkar.

http://lottizdays.blogg.se

 
Ingen bild

Lantis

15 juli 2013 12:05

Nåt annat som händer än fläckar?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se