Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2013

Världens lättaste olätta

Av Loppan - 10 augusti 2013 22:05

o så ett flygplan.


D va nu ja sku sova, men alltså int gör d heller. Kvällens film FLIGHT PLAN tog just slut. Sevärd film förresten, fast ja som e lite trögtänkt int rikit hängde me i ett skede. Ida ble d oxå änteliiiiigen dax för mig att testa laga hemlagad glass, egentligen igår, men vi åt slut den ida. Sak samma. Ha snubbla på en massa invecklade recept me tusen olika steg o etapper o smeter o sörjor o kokningar o kylningar o sen plötsligt (bara om man e tiräckligt lat orkar man leta så länge...) gick ja o hitta DET HÄR. För tillfället intresserar bara lättlagat mig, int nödvändigtvis LÄTT, o int behöver d heller va LAGAT, men passligt lättlagat, o relativt snabbt. Ja orkar int koncentrera mig på en massa olika steg o saker som tar länge. D här va okej, o resultate ble mer än okej. Precis när glassen börja va klar, så där att maskinen börja byta håll, då hällde ja i små bitar marshmallows, dumle och pecannötter (vår egna lilla Ben&Jerry´s)  . Annars följde ja recepte till punkt o pricka. Gott ble d, o nästan ännu mer glassigt ida då den hade frusit till ordentligt. Man får bara låta den stå framme en god stund först. D går illa me skedarna annars. . . . 


Nu ska doggen ha sin mat o ja ska krypa i säng. Slappesöndag imo, inge på programmet annat än långlänk o slapperi. Nån mat måst man kanske laga.. elär ja, vi får sii. Söndag e ju nog en bra dag för pizza, elä nå.... fast lite ha d börja klia i fingrarna igen, vill laga mat  


Puss puss, o natti natt


Loppan

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annan kommentarlös

16 augusti 2013 14:38

Försatt i kommentarblockad? Bättre lycka nästa gång!

 
Ingen bild

Tanten från landet

17 augusti 2013 11:15

Hoho hur har ni det? Inte orkat blogga alls? Väntar nog tills du orkar.

 
Ingen bild

Maria

27 augusti 2013 17:30

Har ni govänner gått under jorden? var är ni. Saknar dina pigga berättelser!

 
Ingen bild

Mia

2 september 2013 11:54

så ett flygplan som ni flög bort i???

 
Ingen bild

Moster

10 september 2013 20:01

Jag saknar dina pigga skriverier.Hur är det med dig? Hoppas det är bra i alla fall.Kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se