Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 7 november 2013

Äntligen Cake Pops!

Av Loppan - 7 november 2013 20:55

Äntligen Cake Pops!! Äntligen Fredag!!!  

Popsen e på kylning o imo ska dom doppas i choklad o dekoreras. Sen blir d filmkväll oxå, o stifado. O rödvin! o kanske lite storhandlas. ÄLSKA fredagar!


 

Nå exakt recept kan ja int skriva ner för mängderna ble så flummiga. Skulle köpa glutenfri sockerkaka, men d enda som fanns va nån sorts megatorra tigerkaks-muffins. På riktigt, vi höll på o täppa oss me Manolis när vi smaka!

Mixa muffinsarna (3st) me ett paket glutenfria kex, lite hasselnötshack o en burk Philadelphia Marabou. D såg torrt ut så ja hade i lite margarin oxå. Sen va d bara att rulla bollar. In i frysen en halvtimme o sen trä på chokladdoppade pinnar. O nu vilar dom alltså i kylen. 

Ett litet råd bara, smaka int för mycke på cake pops-degen. Den e FÖRRÄDISK  


Hejs Svejs & ha en fiiiin helg!


Loppan


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se