Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 21 november 2013

HA!

Av Loppan - 21 november 2013 19:23

Avsluta visst mitt senaste inlägg me nå ord om balans...HA! säger d igen HAAAAAA!!!

E för tillfället så frustrerad på mina ljuvliga små gossebarn att ja bestämt mig för att frossa i choklad i helgen. Hela helgen.... Ja, o allt d e alltså helt o hållet ungarnas fel. Dom ska nog int få smaka  


Sån härn ska d bli, ha länge vari nyfiken på att baka nånting rawfoodigt.

Förlåt Båtbyggarhustrun för att ja lånar din bild. Länkar till receptet oxå, ifall nåndera int e okej så hör du bara av dig!


Visst sir den god ut? o den e ju nästan hälsosam oxå  

Här hittar du receptet 


Nu hinner ja int tramsa mer här, ska mixa daddlar o chokolaaaad.


Puss på russinet!


LoppZ

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mor i skogen

22 november 2013 10:17

Vilken tur att det finns choklad i söndag! Hihi!

 
Ingen bild

loppan

22 november 2013 14:21

Va händer i söndag??

 
Båtbyggarhustrun

Båtbyggarhustrun

24 november 2013 11:19

Hej Loppan!
Så roligt att du hittade till min blogg. Lycka till med "rawfoodandet"!

http://www.batbyggarhustrun.com

 
Ingen bild

Mor i skogen

25 november 2013 10:59

Oj sidu jag menade lördag! Och då fanns det ju choklad, väldigt fin choklad dessutom.

 
EMMA

EMMA

29 november 2013 14:30

JAG SAAAAAAAAAKNAR DIG!!!! nÄR SES VI?? KRAAAAAAM

http://http:/www.mondoblog.se/deluxe

 
Ingen bild

loppz

3 december 2013 07:27

Emmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, känns som TUSEN år sen sist, minst!!! Vi måst försöka få till d, senast ti sommaren!!!! Hur har ni d? ja hoppas allt e bra! Kommer ni över vid julen kanske??

 
Ingen bild

uta

4 december 2013 10:35

heissan tack för super recept igen en gång, men det undrar jag, jag och mina barn är allergiska för majs, nötter och mandel, har du några ideer om vad vi skulle kunna prova istället i recepten? kramisar o kämpa på!

 
Nina Ruthström - skjuter från spinnsidan

Nina Ruthström - skjuter från spinnsidan

9 december 2013 09:28

Hej! Ang trotsig 2,5-åring så gick det över. I dag skäms jag lite för att jag lite för att jag kallade honom trotsig, när det egentligen handlade om att han utvecklade sin egen vilja och inte alltid ville göra som vi. Jag har lösenordsskyddat det inlägget nu för att det kändes lite väl utlämnande. Men svaret på din fråga är ett tvärsäkert JA! Det går över. Håll ut bara! Överös med kärlek och låt ungen bestämma så mycket som det går. Det är mina tips.

http://ninaruthstrom.se

 
Tanja

Tanja

2 januari 2014 21:43

Länge sen du uppdaterat! Men kanske det är dags nu?! Du är utmanad! Kolla min blogg! ;)

http://kavander.net

 
Ingen bild

johannes

23 januari 2014 21:37

Tänker liksom inte tjata eller så men...

 
Ingen bild

L8

24 januari 2014 21:38

Sori Tanja, jag sku så gärna ha antagit utmaningen, men d finns liksom ingen tid över :-(

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se