Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 18 december 2008

en tom gammal espressoburk....

Av Loppan - 18 december 2008 18:05

..ha stått i mitt köksskåp länge nu, lite fanns d faktiskt kvar i den. D slängde ja bort ida, kändes konstigt...

Den burken köpte Han en gång han va här på visit. Ja ha int kunna slänga den, allti tänkt om...o när...o sen...:(

Men nu e d nog onödigt att tänka så mer, ha väl vari d en längre tid, men man e ju seg som värsta benget när d kommer ti sånt. Kan int ge opp hoppet fast man ren ha gjort d.

I alla fall...innehålle e slängt, men konstigt nog klara ja av att hålla burken. D e ju en fin liten kaffeburk, o ja har en förkärlek för burrrkar av alla d slag.

Nu finns d igen snabbkaffe i mitt skåp, i en bellarom espresso burk av oersättligt värde...

D va allt just nu
 
ANNONS
 
Mangeltussen

Mangeltussen

18 december 2008 19:42

Det är gott det kaffet... Burkarna är ännu bättre, jag har också ett gäng sådana!

http://www.lucifer.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

19 december 2008 00:00

Godkväller på dig, Jaha snabbkaffe gillar Filifjonkan. Det har jag när jag fikar själv har jag främmat så brygger jag classic det är gott med. Burkar är bra grejor Filifjonkan har en burk som jag stoppar ner alla mina sorger i som gnager. Locket sluter tätt. Ibland får jag ställa in burken i skåpet när det vill gå upp locket...då lägger jag en vacker sten jag hittat från en rullstensås uppepå så är det lugnt igen.Godnatt och sov så gott med dig.

http://filifjonkan-se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se