Direktlänk till inlägg 20 februari 2010
Dom där klyftpotatisarna glömd ja. Tänkt nu skriva opp recepte här när Han gjord sig till så ang dom .
D e alltså helt superenkelt, bara att lämna bort lamme när man gör arni sto fourno, alltså lamm i ugn me klyftpotatis, citron, vitlök o timjan, o ....en heeel massa olivolja förståssss.
Tvätta potatisen o klyfta den gärna me skal o allt
Blanda hela vitlöksklyftor, potatis, olivolja, salt, peppar, citronsaft o timjan elär oregano i en bunke. Obs, d SKA vara mycke kryddor o mycke olja.
Häll sen över d i en ugnsform o in i ugnen, 225 grader i 45 minuter, va d nu kan tänkas ta. Beror mycke på potatisen d där me ugnstid o värme.
Där va d!
För övrigt vet ja int så mycke nytt. D ha vari mycke jobb nu. Ida va vi där några timmar me sonen o han va TUUUUSEN gånger duktigare än alla andra diskare ja ha haft tisammans!!!!
Fixade maten ti en begravning ida, för 70 pers. D känns lite bra så här efteråt, förstås för att allt gick bra o ja hann i tid, men oxå för att folk ber mig göra sån härnt. D e ju nästan ett bevis på att dom litar på att ja klarar d, elä...?
Joo, d e d
Nå, anyway, nu e d HELG, även här under vårt tak. Vi ska sii G-force ida, jeeeeeeee.. . .
Lördagskramar från loppan
Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR. I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 |
14 | |||
15 | 16 | 17 |
18 | 19 |
20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 |
28 |
|||
|