Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 16 juni 2010

Jag HATAR frottélakan

Av Loppan - 16 juni 2010 07:04

Va e ens frotté för ett ord egentligen? Ja menar, sii bara hur d siir ut, frotté..FROTTÈ, frottefrottefrotte.

Anyway, köpte ett stoooooort (bara man kommer underfund me vikken led d ska va på ja...) frottélakan att trä över sängen då vi e borta. Viivi tycker ju mycke förståeligt att hon kan ligga där o dreggla hårbollar när vi int e hemma. I morse sku ja trä d här s....s lakane över sängen. Jättemycke tid hadd ja ju förstås int eftersom d ida va ÄNNU svårare att komma ur sängen än normalt. Ja tror ja steg opp 6.35   . Int heeelt bra när man tänkt va på jobb kl.7 Iaf, här sitter ja ju nu, o lakane e (förhoppningsvis) kvar på sängen. Va som hände här imellan kanske e onödigt att ta opp...


Soffliggandet igår ble en dröm blott, för d va ju så mycke annat vi ville ha för oss. Först länk me vibli-vobli, sen iväg på jakt efter presenter åt brorsbarnet. D blir ju kalas igen i lördag, för omväxlingens skull. Ja tror vi hitta ganska häftiga saker åt honom, hoppas han blir nöjd. Sen vet ja att ja ble nöjd, speciellt över vårt nya dusch-draperi me GRODOR  .

Sku ju int ha tagi så länge i butiken, men att få lööv förbi alla hyllor me babykläder...e INTE d lättaste   


Vi åt som vanligt allt för sent, allt för snabbt o allt för mycke, men d ska väl bli en bättring i d me nån gång, senast när vi blir gamla o tuggandet tar sin tid. Såg en Wallander, indrivaren hette den visst. Ja ha börja gilla Wallander mer än Beck faktiskt, fast Gunvald e Gunvald. Kurt e rätt bra han me   .


Ida blir d utflykt igen, ekdromi megali via stora skogarna rakt ut ti vischan o städa vedlider. Mor i skogen ska me ut o träffa morkullan, ska bli riktit intressantisch   

Vet int va ja har för -ish fel ida men nu ska ja lämna er o börja jobba frenetisch.


kramisch


lotta

 
ANNONS
 
Ingen bild

mische

16 juni 2010 08:35

hejsch lööv :-)
du e en jäävel på att blogga nuförtiden :-)
Visste inte att frrroootttteeee lakanet skulle vara så besvärligt, vilken tur att du har nerver av stååål :-)
ha en bra dag på jobbet,syns hemma :-)

 
Ingen bild

6ten

16 juni 2010 16:33

:) :) :)!!!! Kramar

 
Zoofie

Zoofie

17 juni 2010 00:58

Vilken härlig blogg du har! :) kram

http://zoofie.devote.se

 
Ingen bild

loppan

17 juni 2010 06:55

TACK Zoofie, d värmde!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se