Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 22 september 2010

Man måst ner för att ta sig opp

Av Loppan - 22 september 2010 07:13

Så e d visst? Hur man än kommer ner ska man opp igen, o d me hjälp av nån osinande källa krafter man går o bär på. Ja fattar int.

Nu tycker ja iaf ja ha vari nere tiräckligt länge, bara att börja hala sig oppåt igen. Men HUR? När d känns som ingenting nån gör kan hjälpa, ingenting nån säger. När huvu vill ett  men resten av kroppen säger nej. Hur gör man då, va gör man???


Ja ha försökt ge mig själv tid, ta d lugnt o låta allt lugna ner sig. Vem kan säga om d e fel elär rätt sätt, int jag. Ja vill int bli arg o förbannad. D e inge sätt att klara sig på, elär d e d kanske, men int mitt sätt. I längden mår ingen bra av ilska o hat, d bara äter o förstör. Ja vill gå tibax ti d som va, nä d går nog int, men ja vill fortsätta på d som var, på nå sätt, bara ja kommer fram till hur. Hur förlåter man när man verkligen vill men nånting inom en skriker? Ja vill, ja vill gärna...


Nogflummat. Onsdagmorgon e här. Vi har salladsbuffa på jobbe. En jävla tur, sallad lär ja ju ändå int ska kunna förstöra...

Min koncentration e på minus 200 den sista tiden. Ingenting ja gör lyckas, elä nä, så negativ får ja int va. Städningen igår lyckades ti tusen. Allt e rent nu, fönster, golv, soffor, mattor. Tur att ja int gnugga mig genom golve..

Frenetiskt kan va bra d me.


Onsdag alltså. Ja väntar på helgen. Vet int va som ska hända men ja vill bara va hemma. Sonen önska att vi sku steka gluttfria plättar, så ja oxå får äta   , o så sa han nå konstigt igår när vi såg på tv, va va d han ville testa? Ja minns int men d va nå som sku goog...JOOOO, nu minns jag!!! han vill baka lyckokakor!!!

Fick tusen o en frågor om vafför lapparna int brinner opp osv, hu sku ja veta sånt. Anyway, lyckokakor ska d bli!


Hinner int blogga mer nu, ska googla fortune cookies.


Bye på er, o snälla snälla, har ni nå ideér va som helst ang mitt dilemma just nu, skriiiiiiiiiiiv, om int här så på mejlen : malaka7@hotmail.com


kram


loppz

 
ANNONS
 
Ingen bild

6ten

22 september 2010 09:27

Då man läser din blogg nuförtiden blir man själv nedstämd å dina vägnar! Men om jag känner dej som jag tror, så stiger nog humöret förr eller senare (hoppas ja åtm). Sen dedär med din vilja att förlåta, - ge de tid för livet tar ju int slut i första taget. Faller dagg stiger sol, o känslan efter en återförening brukar ju va härlig!!! Stå ut o ha de så bra du kan, för du vet ju att vi e många som står bakom dej o hurrar ;)
Massor med kraaaaamar, 6ten o Ka

 
Ingen bild

Vän i nöden

22 september 2010 09:37

hur hjälpa då man inte vet vad som händer.

 
Ingen bild

6tens Ka

22 september 2010 09:53

Lotta,när allt är kaos i själen, när allt måste fungera i vardagen trots det och orken tryter både i själen och kroppen..ta dej tid att tänka, att förlåta går inte på en vecka eller två, när förtroende fått en knäck,ta dej tid att dra täcket över huvudet och bara ligga där, det har du rätt till, för att kunna resa sig upp och stå och fortsätta måste man först må just så dåligt man mår...sen ska du se att livet o glädjen ..finns där KRAM och STYRKA
Ka

 
Ingen bild

loppan

22 september 2010 10:11

TACK Ka, ja tror ja behövde just d där.

 
Ingen bild

loppan

22 september 2010 10:31

Min mening e ju nog int att göra folk nerstämda o lessna. Ja bara skriver av mig o luftar mina tankar, kanske hoppas på ett litet tips elär kloka ord nån gång, som ja oxå får. En liten loppa klarar sig trots allt int allti helt själv. kram

 
Ingen bild

6ten

22 september 2010 12:08

Du ska blankt s..ta i om du gör folk nedstmda o lessna. De e huvudsaken att du får utlopp för att lufta dina tankar, för de behövs verkligen just nu! Sen e de nog svårt att få tips av såna som inte känner till hela "härvan" bakom dina bekymmer, men det som måste va en aning tröst i nöden e i alla fall, att du vet vem som e villig att ställa opp i nöden då livet gör sina värsta kullrbyttor!!!
Så om en liten loppa behöver häva s..ten ur sej ngn gång e de bara att ta kontakt, så finns de vänner som gärna lyssnar o låter dej snacka gallan ur dej (tom jag kan va tyst o lyssna!!!)
Massor m kramar en gång till, 6ten

 
Pupsik

Pupsik

22 september 2010 19:56

((((((((((loppan)))))))))) Inga kloka ord, bara en stor kram.

http://pupsikgoes.com

 
Ingen bild

mor i skogen

23 september 2010 09:22

Det var bra skrivet av Ka, just så är det! Men man ska i alla fall försöka att inte sjunka för djupt i sej själv, inte isolera sej, livet går vidare... Men det tror jag inte du gör, och du har ju ett stort stöd där i din fina, otroligt förståndiga son!

Försök se det ljusa omkring dej och gläd dej åt sonen, och alla många nya och gamla vänner som jag hörde att ställt upp i nöden. Du har så många trogna vänner, och du är själv är en så fin vän.

Och ännu en gång: tiden läker alla sår, och gör att man börjar se saker och ting i ett annat ljus.

Stor kram!!!

 
Ingen bild

tanten

25 september 2010 15:30

ja va e ditt dilemma egentligen, undrar jag.

 
Ingen bild

L8

26 september 2010 12:33

Kram på dig!!

 
Ingen bild

L

27 september 2010 21:28

Nu e d andra gången den här svar-kommentaren försvinner. Gör den d nu oxå e d nå skumt!
Mitt dilemma undra nån alltså över, d e alltså när den man älskar mest i världen sviker, går bakom ryggen på en o man fortfarande trots allt vill fortsätta efter d, me människan i fråga alltså. HUR gör man d? när man vill så gärna men int vet hur.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se