Loppan & Livet

Direktlänk till inlägg 21 mars 2012

Ork & Inspis

Av Loppan - 21 mars 2012 07:32

Ork & Inspis ja, var ska man dra dom ifrån en morgon som den här? Ha int sovi igen. Pissis vakna 1a gången ren 23 igår, somna iaf ganska snabbt om. Sen slog d lock för örona igen 01, sen 03, o efter d en gång i halvtimmen o efter 05 somna han int mer. Int så mycke sömn då om man försöker plussa ihop...

Rikit som när han va nyfödd! Å som han skriker, han va helt hes inatt. Han hes o jag ögonlös, d e dagens outfit.


Grått e d ute oxå, int alls lika inbjudande som igår. Ska nu iaf packa iväg oss på volta. Få sii hur mycke Tito haltar ida, tycker d va mycke bättre ren igår. Sen glömd ja o ge metacame, o ja undrar om han mår illa av d, för igår va han ju mycke normalare. 


Beställde lite böcker från Adlibris igår kväll. Jo ja ha BÖRJA LÄSA!!!!! jo jooo! D går ju int hemskt snabbt framåt för d kan gå flera dagar då ja int hinner öppna nån bok, men iaf, 3-4 pocketar ha ja plöjt igenom. Bland annat dom här:

     O nu beställde ja alltså dom här åt mig:

     

plus några åt Nunni:

   


Ja beställer alla böcker i pocketform. Tycker d e behändigt o så e dom ju så himla billiga, we lajk .


Japp, ut sku vi alltså. Sen ska ja försöka få nån övertalad att komma hit en natt. Ja tror ja börjar va i behov av en natt me några timmar oavbruten sömn. Kanske ska fråga hans pappse-dappse. För honom sku väl en hel natt me Pumpernickeln va rena rama paradiset .


Hejsan hoppsan så länge,


Loppzet 


     
 

 
ANNONS
 
Ingen bild

en "nån"

21 mars 2012 07:57

Det finns säkert många "nån" som är villiga att komma!

 
Lotta

Lotta

21 mars 2012 08:26

Oj oj stackarn.. va månne de e nu.. Hoppas det går fort över.
Ja vet inte när jag senast skulle ha läst en ordentlig bok. Men det är väl det att då jag har tid över och orkar så syr jag.. kan sakna det där ibland som det var förr, då jag kunde sätta en hel lördag på att bara ligga och läsa! Känns väldigt långt borta just nu..
Försök ha en bra dag och vila om du har möjlighet! Kram!

http://lottaspace.blogspot.com

 
Ingen bild

läsmor

21 mars 2012 08:28

Jättebra avkoppling av läsa. Då man börjar med det kan man liksom inte sluta, också om ögonen blir trötta. Har du varit till bibban på länge? Ni har ju en super bibba där i Åbo!

 
Ingen bild

En Annan Läsare

21 mars 2012 14:56

Men det skall ju helst vara tyst när man skall försjunka i en bok - hur fixar du det?

 
Ingen bild

försjunken

21 mars 2012 15:07

vad betyder tyst?

 
Ingen bild

Einstein

21 mars 2012 21:14

Allt är relativt!

 
Ingen bild

Kent

22 mars 2012 12:38

Man behöver ju inte köpa. Finns ju något som heter bibliotek.
2-3 böcker i veckan ska ju inte vara något problem, mitt rekord är 8 elo 9 på en vecka.

 
Ingen bild

loppz

22 mars 2012 12:51

Oj, men gör du nå annat då? :-D
Ska nog börja använda bibblan oxå igen, nu ha d bara vari så behändigt att klicka hem saker ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 12 januari 2015 17:13


Hej här har ni mig igen. E totalslut efter 2 dagar av grubblande o hårslitning. Tito e betydligt piggare nu, vill leka hela tiden o smaskar glatt i sig allt jag sätter i skålen, hittills bara sej o spad o lite piimä men iaf. Jag kan inte fatta va som...

Av Loppan - 10 januari 2015 18:02

Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR.    I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...

Av Loppan - 9 december 2014 20:59


Pling pling på bloggen. En liten tid sen sist   Eeeeeeevigheter sen sist alltså, men jag hinner inte gå in på allt som har hänt. Egentligen, va ha hänt heller (ha haa) annat än att vi yrar på som bara vi kan. Snart e d Jul o vi förbereder oss me sj...

SOS

Av Loppan - 3 juli 2014 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta s...

Av Loppan - 22 juni 2014 20:18

Förlåt, d ha int hörts av mig på en tid igen. D blir allti så mycke allt möjligt dom sista veckorna före semestern, o nu närmar den ju sig verkligen me stormsteg. Stormar gör d iofs annars oxå.... men iaf, FEM dagar jobb kvar, fem ynkliga små fjutted...

Presentation

Minilexikon i muminländska

Fråga mig

35 besvarade frågor

stat

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

LÄNKAR HIT & DIT

Bloggar av mammor och gravida
Reggad på Commo.se

Mina recept

start

Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se